Partnerships
Doordat de keuze in media alleen maar groter wordt, heeft MediaMotiv er voor gekozen om samen te werken met een aantal toonaangevende Nederlandse bedrijven:

Centric iTV Solutions:
Centric iTV Solutions heeft voor MediaMotiv gekozen als exclusief partner op het gebied van media-exploitatie op haar digital signage netwerken. Zodoende kan zij zich volledig concentreren op het aanbieden van interactieve oplossingen en audiovisuele media via internet, informatiezuilen, instore televisie en mobiele telefoon. Centric iTV Solutions maakt deel uit van Centric IT Solutions, Nederlands grootste, niet beursgenoteerde ICT onderneming met ca. 5.400 medewerkers.

Kender Thijssen:
MoreTV - sinds 1 mei 2010 onderdeel van Kender Thijssen - ontwikkelt en exploiteert digitale, doelgroepgerichte themakanalen in de vorm van digital signage. MediaMotiv verzorgt hiervoor gedeeltelijk de media-exploitatie.

Sjonic Digital Media:
Voor de achterliggende techniek op het gebied van webdesign werken wij samen met Sjonic Digital Media. Naast een flexibel creatief team beschikt zij over - in eigen huis ontwikkelde - technische oplossingen, die volledig aansluiten op het hedendaagse (interactieve) internetgebruik.